2018-01-09 05:26:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ossza meg nyomasztó gondolatait egy barátjával

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Türelemre és kitartásra van szüksége, terveit most nem igazán tudja megvalósítani. Pedig ön feltétlenül keresztül akar vinni valamit, nem számolva a lehetséges veszteségekkel. Vigyázzon, mert ez a dolog visszafelé is elsülhet, és lehet, hogy végül valaki nagyon megharagszik önre.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz és a Nap kedvezőtlen fényszöge miatt meglehetősen ingerült lehet. Legszívesebben visszavonulna egy időre az állásából. Ne tegye! Sokat segítene, ha meg tudná beszélni nyomasztó gondolatait egy bizalmas barátjával.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók minden esélyt megadnak arra, hogy valóra válthassa a szakmai álmait. A főnökei, talán csak titokban, de támogatni fogják. Rengeteg megbeszélnivalója akadna társával, de szinte soha nincs rá ideje. Legyen most ön az erősebb, szakítson időt a párbeszédre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Készüljön fel rá, hogy komoly harcot kell vívnia jelenlegi pozíciója megtartásáért! A kommunikációja kissé zavarossá, homályossá válhat, ebből sok félreértés származhat a mai napon.
 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Óriási eredményeket ért el, amit mások is elismernek, ezért büszke lehet magára. Kedvező helyzetét igyekezzen kihasználni munkahelyén! A Hold a Mérleg jegyében áll, emiatt szentimentális és érzékeny hangulatban lesz. Figyeljen oda a szavaira, mert a párja is könnyen megbántódik ma.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Keresi az új lehetőségeket a pénzszerzésre, de sajnos lassabban zajlanak a változások, mint szeretné. Óvakodjon a megbízhatatlan üzleti partnerektől. Az Uránusz és a Nap kedvezőtlen fényszöge miatt ma legyen nagyon óvatos a közlekedésben!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal, ami alaposan felpörgeti a napját. Most jobb, ha felgyűri azt a bizonyos ingujjat, és belekezd a munkába, hogy lehetőleg minél többet el tudjon intézni.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter és a Mars a Skorpió jegyében nagyon jó hatással van önre. Kiegyensúlyozottnak érezheti magát, jó a közérzete. Lehetséges, hogy a családjából valaki egy problémával fordul önhöz. Mivel önnek nagyon jók a megérzései, ezért gyorsan megtalálja a megoldást.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai tárgyalások vagy beszélgetések során őszintén nyilvánítsa ki véleményét. Az elismeréssel, dicsérettel ne fukarkodjon, hiszen mindenkire ösztönzően hatnak a szép szavak.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma könnyen figyelmen kívül hagyja az érzelmeket, túlságosan a tényekre és a számokra támaszkodik. Saját érzéseit és a többiekét is jobban figyelembe kellene vennie.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A csillagok jelzése szerint önnek mostanság a párkapcsolatában inkább a biztonság a fontos, mint a mindent elsöprő szenvedély. Talán a családalapításra is elérkezettnek látja az időt. Mindenesetre igyekezzék kideríteni a kedvese szándékait.


Halak: II. 19. - III. 20.
Sokat profitálhat azokból az információkból, amelyeket ma hall. Figyeljen minden apró részletre, beszélgetésekre. Felelősségteljes feladattal bízzák meg, de ez önnek nem jelent nehézséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: